چهارشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۰
مجلس خبرگان رهبری، شایسته‌ترین فرد را به عنوان رهبر بر می‌گزیند

حوزه/ آیت‌الله موسوی اصفهانی گفت: مجلس خبرگان رهبری با توکل کامل بر خدا و بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های علمی و تجربی موجود، در زمان مقرر و با دقت فراوان، شایسته‌ترین فرد را که مجموع این ویژگی‌ها را دارد، به عنوان رهبر بر می‌گزیند.

آیت الله سید مصطفی موسوی اصفهانی مدیر حوزه علمیه همدان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه از همدان، ضمن تسلیت شهادت رهبر معظم انقلاب و شهدای جبهه مقاومت، اظهار داشت: در این شرایط حساس، صبر و توکل بر خدا، اصلی‌ترین سرمایه برای عبور از طوفان‌ها است.

نماینده مردم همدان در مجلس خبرگان رهبری، با اشاره به اصل ۱۰۹ قانون اساسی، نقشه‌ی راه شفافی را که فقها برای شرایط رهبری طراحی کرده‌اند، ترسیم کرد و گفت: همین ساختار هوشمندانه باعث شد تا پس از رحلت امام راحل، خبرگان با هوشیاری تمام، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای را که متصف به تمام این شرایط بودند، برگزینند.

وی با اشاره به ویژگی‌های قائد امت، بیان کرد: رهبر معظم انقلاب در طول ۳۷ سال، کِشتی انقلاب را در سخت‌ترین طوفان‌های جهانی، با روحیه استکبارستیزی و استقامت، با موفقیت هدایت کردند.

آیت‌الله موسوی اصفهانی، با بیان اینکه طبق قانون اساسی، سه شرط بنیادین برای رهبری وجود دارد، اظهار کرد: صلاحیت علمی، به معنای اجتهاد جامع‌الشرایط برای استنباط احکام الهی است، دومین شرط عدالت و تقوا است که ضامن تقسیم عادلانه امکانات و هدایت روحی جامعه می‌باشد و بینش سیاسی و قدرت مدیریت که شامل تدبیر، شجاعت و توانایی عبور از بحران‌های پیچیده سیاسی و اجتماعی است، شرط سوم می‌باشد.

وی با اشاره به اینکه اجتهاد و عدالت زیربنای همیشه‌ یک رهبری دینی است، اما در دنیای امروز، بینش سیاسی، شجاعت و مدیریت، دارای حساسیتی دوچندان است، یادآور شد: در قانون اساسی نیز آمده که در صورت وجود افراد واجد شرایط، فردی که دارای بینش فقهی، سیاسی قوی‌تر است، ارجحیت دارد، همانند امامین انقلاب اسلامی.

آیت‌الله موسوی اصفهانی، تصریح کرد: تجربیات عملی امامین انقلاب در عرصه‌های داخلی، اجتماعی و سیاست خارجی، فراتر از صفات ذاتی قانونی، راهنمای اصلی برای ادامه مسیر، پیشرفت کشور و سربلندی ملت ایران در آینده خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: بنابر آیه ۱۴۴ سوره آل‌عمران، پیامبر (ص) و ائمه اطهار (ع) همگی تا پای جان در برابر ظلم ایستادند و امامین انقلاب نیز راه آن‌ها را ادامه دادند.

وی به تشریح وظایف امروز ملت پرداخت و ادامه داد: وظیفه امروز امت اسلام، الگوگیری از این سیره و استقامت در برابر مستکبران است، نباید فراموش کنیم که خداوند با صابران است و قرآن کریم مؤمنان را برتر از دیگران می‌داند.

آیت‌الله موسوی اصفهانی ابراز کرد: مجلس خبرگان رهبری با توکل کامل بر خدا و بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های علمی و تجربی موجود، در زمان مقرر و با دقت فراوان، شایسته‌ترین فرد را که مجموع این ویژگی‌ها را دارد، به عنوان رهبر بر می‌گزیند.

وی اظهار کرد: این فرآیند الهی و قانونی، بهترین تضمین را برای ادامه حیات نظام و هدایت صحیح کشور به پیش می‌دهد.

انتهای پیام./

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha